Реклами

A2


Рекламите в книгите Разходни Строителни Норми ще ви помогнат да запознаете офертните отдели и строителните фирми с вашите технологии.

Животът на рекламите в интернет, вестници и списания не продължава повече от седмица след пускането им.

За разлика от тези рекламни канали нашите книги се ползват с години и една от тях се чете периодично от няколко човека. Именно тези хора ще залагат вашите продукти в своите оферти и в последствие ще ги поръчват от вас.


A4

Рекламите в книгите РСН са уникални. Те ви позволяват да таргетирате вашите клиенти на две нива.

В първото ниво вие достигате конкретно до строителните фирми, като в това число не се включват строителни надзори, лаборатории или други категории на бранша.

На второто ниво благодарение на конкретната тема на книгата вие достигате до хората отговарящи конкретно за вашата част от строителния бранш.

Така вие разширявате алдиторията от своите клиенти, като запознавате специалистите с технологиите си и техните преимущества. Също давате лесен начин за ценообразуване, което прави технологията или услугите ви предпочитани за добавяне, както в оферти, така и в бюджети.


НАШИ РЕКЛАМОДАТЕЛИ

Булгарком
доставя и отдава под наем автокрановe TADANO FAUN, извършва услуги с кранове Liebherr и кулокранове LINDEN COMANSA и Liebherr; кофраж за плоча с трегери Н20, кофраж за плоча с падащи глави, кофражни платна (трислойни кофражни платна и хидрофобен шперплат), кофраж за стени (ALSINA, FARINA, DOKA, PERI), кофраж за колони; подпорни скелета (кули), фасадни скелета, строителни подемници, работни платформи.

HMC – Helios Metal Center
Метални конструкции и съоръжения. Производство и монтаж.

AT Engineering 2000
АТ ИНЖEНЕРИНГ 2000 ООД е строителна компания със седалище София, България. Компанията съществува от 1991 година и има натрупан голям опит и богато портфолио на реализирани проекти и доволни клиенти. Като водеща в бранша, Компанията държи на дългосрочното партньорство и високото качество.

Aula.bg
Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България


ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ
ЗА РЕКЛАМИ

В момента има отворени позиции за реклама в две заглавия:
РСН 091: Сухо стоителство
РСН 04: Зидарии


Пуснете запитване